Aduh MH simpati dengan nasib yang menimpa pelakon cantik Anzalna Nasir baru-baru ini.

Melalui ruangan Instagram, Anzalna ada memberitahu orang ramai kereta BMW telah dihentam oleh sebuah kerena Volvo, memang memeranjatkan!

Malah, pelakon ini turut menunjukan lesen pemandu yang bersalah dan menyatakan beberapa kesalahan yang telah dilakukan oleh pemandu tersebut.

Ini licence pemandu tu. See you in court! @the_angguns

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

Sabar, ini bukanlah betul-betul pun! Sebenarnya Anzalna hanya mengusik anak saudaranya yang dikenali sebagai The Anggun.

IKLAN

Menurutnya, salah seorang The Anggun telah melakukan pelbagai kesalahan dalam satu masa. Antara kesalahan yang telah dilakukan…

  1. Lenyek kaki Anzalna
  2. Minum susu sambil drive. Dia mabuk susu rasanya.
  3. Langgar orang tengah feeling photo shoot!

Memang melucukan!

IKLAN

Amboi meriahnya sambutan hari jadi kedua kembar ini. MH pula yang rasa teruja melihat momen paling bahagia buat mereka semua.

Okay tak nak cakap banyak, nak ini dia beberapa gambar sekitar majlis ulang tahun mereka…

IKLAN

[Video] Anzalna Kongsi Detik ‘Kemalangan’ Yang Melucukan! Geram Tengok Pemandu Tu Rasa Nak Cubit! [Video] Anzalna Kongsi Detik ‘Kemalangan’ Yang Melucukan! Geram Tengok Pemandu Tu Rasa Nak Cubit! [Video] Anzalna Kongsi Detik ‘Kemalangan’ Yang Melucukan! Geram Tengok Pemandu Tu Rasa Nak Cubit! [Video] Anzalna Kongsi Detik ‘Kemalangan’ Yang Melucukan! Geram Tengok Pemandu Tu Rasa Nak Cubit! [Video] Anzalna Kongsi Detik ‘Kemalangan’ Yang Melucukan! Geram Tengok Pemandu Tu Rasa Nak Cubit! [Video] Anzalna Kongsi Detik ‘Kemalangan’ Yang Melucukan! Geram Tengok Pemandu Tu Rasa Nak Cubit! [Video] Anzalna Kongsi Detik ‘Kemalangan’ Yang Melucukan! Geram Tengok Pemandu Tu Rasa Nak Cubit! [Video] Anzalna Kongsi Detik ‘Kemalangan’ Yang Melucukan! Geram Tengok Pemandu Tu Rasa Nak Cubit! [Video] Anzalna Kongsi Detik ‘Kemalangan’ Yang Melucukan! Geram Tengok Pemandu Tu Rasa Nak Cubit!

 

SUMBER GAMBAR: Instagram #theanggunswildONE

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI