Seperti yang semua tahu, Mas Idayu memang mempunyai jadual yang padat terutamanya sejak menyertai pertandingan D’ Academy Asia 3.

Sering menghabiskan masa di Indonesia, kami dapat mengagak mungkin masanya bersama keluarga terutamanya anak perempuannya Nur Dayini Asyiqah atau lebih dikenali sebagai Danny adak terhad.

Melalui postingnya di instagram baru-baru ini, Mas Idayu ada berkongsi momen kepulangannya yang disambut mesra oleh gadisnya itu.

Rata-rata netizen memuji kemesraan anak bersama ibu yang ditunjukan oleh kedua mereka.

IKLAN

[VIDEO] Aksi Peluk Cium Mas Idayu Dengan Danny Sah Menyentuh Perasaan Pengikutnya [VIDEO] Aksi Peluk Cium Mas Idayu Dengan Danny Sah Menyentuh Perasaan Pengikutnya [VIDEO] Aksi Peluk Cium Mas Idayu Dengan Danny Sah Menyentuh Perasaan Pengikutnya

Melalui cara pelukan dan ciuman yang diberikan nampak kedua-dua mereka terlalu merindui dan Mas Idayu turut berkongsi rasa gembira apabila dapat berjumpa semula dengan anaknya itu.

Miss my lovely daughter @d4nny.shah miss you so much

A post shared by Masidayu Mesnun (@masidayu1001) on

IKLAN

Aduhhh comel betul lah! Tak sangka Mas Idayu atau lebih dikenali sebagi Mami ni sungguh manja dengan anak-anaknya walaupun luaran nampak begitu tegas.

Okay, korang mesti nak tengok wajah anak Mas Idayu yang sungguh manja dan comel ini bukan? Nah #MHBelanjaGambar khas buat korang!

IKLAN

[VIDEO] Aksi Peluk Cium Mas Idayu Dengan Danny Sah Menyentuh Perasaan Pengikutnya

[VIDEO] Aksi Peluk Cium Mas Idayu Dengan Danny Sah Menyentuh Perasaan Pengikutnya

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI