“Tuhan Sahaja Tahu Apa Yang Aku Rasakan,” – Selepas Dua Tahun, Akhirnya Iqram Dinzly…

Setelah lama tidak menjejakkan kaki ke set penggambaran, akhirnya pelakon, Iqram Dinzly kembali ke dunia lakonan.

MH difahamkan bahawa ini adalah ini adalah kali pertama selepas dua tahun Iqram berehat daripada industri seni tanah air.

“Setelah sekian lama aku tidak menghambakan diri dalam dunia penggambaran . Akhirnya berakhir jua perjuangan, walaupun hakikatnya hanya Tuhan sahaja yang tahu apa yang aku rasakan.

“Bukan mudah untuk mengembalikan #rasa yang telah ku korbankan ketika #papakuterlantarlagi.

“Bukan mudah juga untuk aku teruskan rasa setelah #papakukembali. Manakan pula rasanya, apabila berjauhan dengan #mamakukinibalu tanpa teman sejati.

“Bukan aku tidak bersyukur dengan kurniaan Illahi . Cuma untuk memulakan perkara yang sekian lama ku tinggalkan dan adakalanya aku rasa terasing diri.

“Bukan semudah yang dlihat tanpa mengkaji apatah pula merasai.Apa-apa pun aku mengucapkan #terimakasih atas nikmat yang diberi & dikongsi. InsyaALLAH aku hanya #usaha untok kembali , selebihnya aku berserah pada Mu, Illahi.

“Sekiranya ini yang dinamakan #rezeki, akan ku teruskan tanpa kesali. Watak perwatakan: Adam #wanitadihujungkuala,” tulisnya di Instagram.

View this post on Instagram

Setelah sekian lama aku tidak menghambakan diri dalam dunia penggambaran . Akhirnya berakhir jua perjuagan , walaupun hakikatnya hanya Tuhan sahaja yang tahu apa yang aku rasakan . . . #Bukanmudah untok mengembalikan #rasa yang telah ku korbankan ketika #papakuterlantarlagi . . . Bukan Mudah juga untok aku teruskan rasa setelah #papakukembali . Manakan pula rasanya , apabila berjauhan dengan #mamakukinibalu tanpa teman sejati . . . Bukan aku tidak bersyukor dengan kurniaan Illahi . Cuma untok memulakan perkara yang sekian lama ku tinggalkan dan adakalanya aku rasa terasing diri , bukan semudah yang dlihat tanpa mengkaji apatah pula merasai. . . Apa apa pun aku mengucapkan #terimakasih atas nikmat yang diberi & dikongsi. InsyaAllah aku hanya #usaha untok kembali , selebihnya aku berserah pada Mu , Illahi . . . Sekiranya ini yang dinamakan #rezeki , akan ku teruskan tanpa kesali . . . @bawaabata.merebucks : Watak perwatakan : Adam . #wanitadihujungkuala . ?

A post shared by I Q DinassirotolMusta Q I M (@iqramdinzlyori) on

IKLAN

Sementara itu, di ruangan komen juga melihatkan ramai yang memberikan kata-kata sokongan kepadanya.

“Tuhan Sahaja Tahu Apa Yang Aku Rasakan,” – Selepas Dua Tahun, Akhirnya Iqram Dinzly…

“Tuhan Sahaja Tahu Apa Yang Aku Rasakan,” – Selepas Dua Tahun, Akhirnya Iqram Dinzly…

Sebelum ini, Iqram mendapat perhatian netizen apabila sering melakukan perkara yang mendatangkan kebimbangan. Namun, mujurlah ramai yang masih sayang kepadanya dan memberikan nasihat dan bimbingan kepada aktor itu.

IKLAN

Kali terakhir Iqram berlakon adalah pada tahun 2016 dalam drama bersiri Cinta 11 Syarat.

Foto: Instagram Iqram Dinzly