Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Ziezie Izette kerana baru sahaja mengumumkan status kehamilannya menerusi akaun Instagram.

Siapa sangka, setelah lama menanti akhirnya Zizie berjaya bakal menimang cahaya mata bukan satu tetapi dua sekali gus.

Melalui posting tersebut, Zizie memberitahu dia bakal melahirkan anak kembar hujung tahun ini atau awal bulan tahun hadapan.

IKLAN

“I want to announce my latest productions. They will debut in Dec/Jan. . We’re having twins!!!,” tulisnya.

Zizie juga memberitahu pada mulanya dia ingin merahsiakan terlebih dahulu tentang kandungannya sehinggalah masuk ke trimester kedua namun perkara tersebut tidak berjaya kerana ada pihak yang telah menghidu statusnya.

“Unfortunately, we were denied the privilege to announce this big and special news to you personally and at our own time as some of you may have read in the papers today. .

“Well, it is done. I will continue this journey with a lot of gratitude & positivity,” tulisnya lagi.

Di fahamkan kandungan Zizie kini telah berada di trisemester kedua. Malah Ziezie juga telah memaklumkan peminatnya yang dia sedang mengandung ketika pengambaran cerita Hero Seorang Cinderella dijalankan.

IKLAN

(TAHNIAH) Zizie Izzete Hamil Anak Kembar

IKLAN

“Yes i was preggers during HSC,” Jelasnya di ruangan komen.

(TAHNIAH) Zizie Izzete Hamil Anak Kembar

Selain peminat beberapa rakan artis juga turut mengucapkan tahniah padanya.

(TAHNIAH) Zizie Izzete Hamil Anak Kembar (TAHNIAH) Zizie Izzete Hamil Anak Kembar (TAHNIAH) Zizie Izzete Hamil Anak Kembar (TAHNIAH) Zizie Izzete Hamil Anak Kembar (TAHNIAH) Zizie Izzete Hamil Anak Kembar

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI