“Practise What You Preach Women,” – Ini Respon Zarina Anjoulie Bila ‘Ditegur’ Netizen

Pelakon, Zarina Anjoulie kelihatan berbalas komen di laman Instagram miliknya hari ini.

Menerusi salah satu entrinya, Zarina kelihatan berkongsi pandangannya mengenai barangan original.

“Tak faham some people dah kasi murah, nak murah lagi. Emm kalau takde budget pakai je la fake apo susah.

 

“To me no point kau nak pakai ori tapi tiap-tiap bulan ikat perut makan maggi…eloklah lagi pakai bonia hari2 makan mask lomak weekends pi chillis.

 

“Ramai yang pakai ori pun pinjam duit den. Setakat nak spend just show off on Insta then what? Ingat…orang2 kat Insta follower awk tak bayar bill api awak, tak bayar makan minum awak.

 

“Awk kat rumah I kat perut pun takdo diorg kisah. Do what makes u happy not others.

 

“Ramai haritu suruh den sodar diri tapi bila dah kat diri sendiri hmmmm,” tulisnya.

Bagaimanapun, di ruangan komen kelihatan ada netizen yang mengkritik entri Zarina itu.

“Kenapa pasal batak ori lagi? Kenapa tak move on lagi? Bila nak stop lagi dengan kejakunan ini? #tanyajer,” soalnya.

Susulan itu, ini jawapan yang diberikan Zarina.

IKLAN

“Because it my IG page n i post whatever I want. Just cuz u follow me I don’t have to post according to what you want,” balasnya.

Bagaimanapun, kedua-dua mereka berterusan berbalas-balas komen di ruangan komen tersebut.

“Orang miskin n tk yg pernah merasa je slalu akan melenting n post benda macam ni. #truestory. Up to me jgk nk ckp…everyone are free to speak something true,” balas netizen itu.

 

“Then practise what you preach women. How is that I yang miskin bila ada orang nk beli my Hermes bracelet n mintak diacount sebab tak mampu. Bish ur weirdo.

 

“Babe, carry on with your fake life n ur fake acc k,” balas Zarina pula.

 

IKLAN

Wow! hamek kau kena ‘basuh’ dengan Zarina! Komen itu kemudiannya dipadam oleh Zarina, mungkin tidak mahu mengeruhkan lagi keadaan.

Apa-apapun, pada MH, memang ada kalanya netizen ini perlu ‘diajar’ supaya tidak sewenang-wenangnya mengeluarkan pendapat yang negatif sebegitu. Syabas Zarina!

Foto/Instagram: Zarina Anjoulie