“Nasihat Ikhlas, Simpan Sendiri Je Part Sweet-Sweet Ni,”- Ini Nasihat Bila Beby Tora Tora Tayang ‘Boyfriend’

Kalau dilihat sekarang ini, populariti instafamous boleh dikatakan sama level dengan tahap selebriti, apa sahaja yang mereka buat akan mendapat perhatian netizen.

Kisahnya, semalam instafamous, Beby Tora Tora atau nama sebenarnya, Atierah Zulfatie ada berkongsi foto dia dan teman lelakinya dengan kapsyen yang ‘sweet’.

“Kami dah kenal lama la, kampung kami berjiran ja, kami satu sekolah rendah dan menengah dulu tapi disebabkan dia tua lima tahun dari Tirah, jadi kami tak pernah terserempak!

“Tirah pernah cakap dekat mama ‘If dia lelaki terakhir dalam dunia ni sekali pun, Angah tak kan kahwin dengan dia’.

“Sebab I don’t like him. Dia suka kacau-kacau kita, suka ambik berat pasal kita and suddenly benci bertukar sayang… Even I’m like this before, he still like me

“The only one manusia yang tak bagi aku kurus kan @apit_johari, doa yang baik-baik guys,” tulisnya.

Alahai, boleh kena diabetes tau bila baca kapsyen Beby Tora Tora ni tapi ada pula netizen yang beranggapan bahawa tidak seharusnya dia menulis sedemikian.

IKLAN

Namun begitu, ada juga yang merestui hubungan mereka itu dan mengatakan bahawa wajah teman lelakinya ada iras seperti penyanyi, Khai Bahar.

IKLAN

Pada MH, sebenarnya jarang dia memuat naik foto dengan teman lelakinya itu, sekali sekala nak bersemut apa salahnya kan? Apa-apapun, kita doakan yang baik-baik sahaja.

Foto: Instagram Beby Tora Tora