Mahu Tampil Fit? Giliran An Najwa Azizan Pula Kongsi Tips Turun 12 KG

Pemain bola jaring, An Najwa Azizan berkongsi ‘fitness journey’ yang diamalkannya hingga berjaya menurunkan sebanyak 12 KG.

Dia turut mendedahkan mempunyai ‘senjata rahsia’ bagi mendapatkan tubuh badan yang ideal.

“Hi semua, since semua banyak tanya fitness journey An Najwa macam mana. So i have finally decided untuk share dengan korang semua, dari awal 88kg sampai lah 76kg

 

“As you all know, An Najwa SUKA SANGAT MAKAN and CANNOT SAY NO to food especially donut. Susah sangat nak jaga makan sebab mulut ni asyik mencari benda manis2.

 

“So ni lah gambar dari awal sampai lah akhir, macam mana rupa An Najwa berjaya turun lebih dari 10kg

 

“1st picture: NO DIET OR WORKOUT!

 

“This is me ni without any diet, workout or even supplement. Memang keadaan badan sangat lembik and rasa tak berapa nak sihat. Boyak.

 

“2nd picture: DIET, WORKOUT, AND SECRET WEAPON.

 

“This is my best shape. Masa ni An Najwa apply my “3 secret weapon” which are, eating right, light workout yang sesuai dengan badan An Najwa and last sekali the right supplement yang tolong An Najwa burn lemak2 degil & detox dengan mudah and also bantu kawal sweet tooth An Najwa.

 

“An berjaya turun berat badan dari 83kg hingga 76kg dalam masa 4-5 MINGGU.

 

“Between gambar 1st and 2nd An Najwa dah cuba cari and try banyak sangat supplement yang sesuai untuk tolong cepatkan proses pembakaran lemak & detox dalam badan (especially yang degil2 tak mahu keluar tu) also tolong kawal pemakanan.

 

“Alhamdulillah, finally jumpa the right ingredients, the right food yang bantu An Najwa.

 

“InsyaAllah kalau banyak feedback, esok An Najwa akan share dengan korang apa yang An Najwa consume untuk detox and kawal sweet tooth An Najwa ni hehe. Stay tuned,” tulisnya di Instagram.

View this post on Instagram

Hi semua, since semua banyak tanya fitness journey An Najwa macam mana. So i have finally decided untuk share dengan korang semua, dari awal 88kg sampai lah 76kg ?❤ • As you all know, An Najwa SUKA SANGAT MAKAN and CANNOT SAY NO to food especially donut ? Susah sangat nak jaga makan sebab mulut ni asyik mencari benda manis2 ? So ni lah gambar dari awal sampai lah akhir, macam mana rupa An Najwa berjaya turun lebih dari 10kg ? • 1st picture: NO DIET OR WORKOUT This is me ni without any diet, workout or even supplement. Memang keadaan badan sangat lembik and rasa tak berapa nak sihat. Boyak ? _ 2nd picture: DIET, WORKOUT, AND SECRET WEAPON This is my best shape. Masa ni An Najwa apply my “3 secret weapon” which are, eating right, light workout yang sesuai dengan badan An Najwa and last sekali the right supplement yang tolong An Najwa burn lemak2 degil & detox dengan mudah and also bantu kawal sweet tooth An Najwa ? An berjaya turun berat badan dari 83kg hingga 76kg dalam masa 4-5 MINGGU ?? _ Between gambar 1st and 2nd An Najwa dah cuba cari and try banyak sangat supplement yang sesuai untuk tolong cepatkan proses pembakaran lemak & detox dalam badan (especially yang degil2 tak mahu keluar tu) also tolong kawal pemakanan ? Alhamdulillah, finally jumpa the right ingredients, the right food yang bantu An Najwa ??? • Comment “Reveal secret weapon” dekat bawah, if nak tahu ?? • InsyaAllah kalau banyak feedback, esok An Najwa akan share dengan korang apa yang An Najwa consume untuk detox and kawal sweet tooth An Najwa ni hehe. Stay tuned ?? #HealthyLifestyleWithAnNajwa #MyFitnessJourney

A post shared by An Najwa (@anazizan12) on

IKLAN

Wow! MH sangat kagum dengan mereka-mereka yang sangat konsisten mengamalkan kehidupan yang sihat untuk mendapatkan tubuh badan yang ideal ni.

Apa-apapun, MH ucapkan ‘all the best’ untuk An Najwa!

IKLAN

Foto/Instagram: An Azizan