Menerusi akaun Instagram Lan Pet Pet, Lan telah berkongsi rasa syukurnya yang tidak terhingga kerana akan menunaikan ibadah haji pada tahun ini.

Alhamdulillah… Ini hadiah dari Allah mendapat panggilan Haji pada hari Ulangtahun Perkahwinan kami. Hari ni kami berangkat ke Tanah Suci menunaikan Haji 2017. Dikesempatan ini, saya bersama isteri memohon AMPUN dan MAAF sekiranya ada keterlanjuran dan kekhilafan melalui perbuatan mahupun lisan yang pernah kami lakukan selama anda mengenali kami…?? . Mohon doakan kami selamat pergi dan balik, di kurniakan kesihatan yg sempurna dan kekuatan Rohani dan Jasmani sepanjang menunaikan segala ibadah dan ziarah dan memperoleh Haji mabrur serta Redha Allah swt.?? . Insya Allah kami akan doakan kesejahteraan dan kebaikan utk Seluruh Umat Islam sedunia. Semoga Allah menjemput anda yg belum menunaikan Haji pd thn akan dtg insya Allah. ?? . Labaikallah …

A post shared by Lanpetpet Lan (@lanpetpet) on

“Alhamdulillah… Ini hadiah dari Allah mendapat panggilan Haji pada hari Ulang tahun Perkahwinan kami.

“Hari ni kami berangkat ke Tanah Suci menunaikan Haji 2017. Dikesempatan ini, saya bersama isteri memohon AMPUN dan MAAF sekiranya ada keterlanjuran dan kekhilafan melalui perbuatan mahupun lisan yang pernah kami lakukan selama anda mengenali kami…??

“Mohon doakan kami selamat pergi dan balik, di kurniakan kesihatan yg sempurna dan kekuatan Rohani dan Jasmani sepanjang menunaikan segala ibadah dan ziarah dan memperoleh Haji mabrur serta Redha Allah swt.??

“Insya Allah kami akan doakan kesejahteraan dan kebaikan utk Seluruh Umat Islam sedunia. Semoga Allah menjemput anda yg belum menunaikan Haji pd thn akan dtg insya Allah. ??

“Labaikallah,” tulis kapsyennya di Instagram.

Inilah hadiah yang paling bahagia buat dirinya dan isteri yang mendapat panggilan haji pada hari ulang!tahun perkahwinan mereka.

Lan Pet Pet Dan Isteri Tunai Haji

IKLAN

Rata-rata pengikut Lan telah meninggalkan kata-kata doa agar segala urusan dia dan isterinya untuk menunaikan haji sentiasa dipermudahkan.

cik.puan.eat.eat: Aamin .aamin.semoga doanya dimakbulkan.selamat pegi dan selamat balik

IKLAN

habibah7814: Alhamdulillah rezeki..moga dipermudahkan semuanya dan dapat haji yg mabrur

addy9954: Saya sekluarga mendoakn yg terbaik utk abg dn isteri moga segala urusan abang di permudah kn..insyallah…

IKLAN

azitie75: @lanpetpet Alhamdulillah tahniah…semoga dipermudahkan segala2 nya ya…semoga mndapat haji mabrur ??

Kami di MH Online ingin mengucapkan selamat ulangtahun perkahwinan buat Lan dan isteri tidak lupa juga kami turut mendoakan agar segala urusan di tanah suci nanti dipermudahkan dan semoga mendapat haji yang mabrur.

Sumber: Instagram Lan Pet Pet

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI