Penyanyi legenda Iklim iaitu Salim Abdul Majeed atau dikenali Saleem kini dilaporkan semakin menunjukkan perubahan positif selepas 10 hari berada di hospital.

Isterinya,Julia berkata Saleem tidak lagi memerlukan tiub untuk makan dan minum.

Keadaan Saleem Semakin Baik

IKLAN

“Alhamdulillah keadaan Saleem semakin baik dan dia kini tidak lagi menggunakan tiub untuk menikmati makanan.


“Cuma dia belum boleh bercakap seperti biasa kerana badannya masih lagi lemah kerana penat melawan sakit terlalu lama.

“Saleem seorang yang kuat dan dia lawan sakit. Berkat doa dan sokongan keluarga, rakan-rakan selebriti dan peminat juga membuatkan Saleem semakin pulih,” kata Julia kepada sebuah media.

Saleem telah dipindahkan ke wad biasa yang lebih privasi supaya dia dapat rehat dengan secukupnya selepas doktor mengesahkan keadaannya semakin pulih.

IKLAN

“Boleh katakan setiap hari ada orang datang melawat. Insya Allah mungkin esok, lusa atau beberapa hari lagi Saleem akan dibenarkan pulang ke rumah,” ujarnya.

Tambah Julia, dia tidak sabar untuk membawa pulang suaminya dan bekerja mencari rezeki seperti biasa.

IKLAN

“Sebenarnya dah bosan duduk di hospital ini. Saleem pun rasa tak sabar nak balik dan nak cari rezeki dengan membuat persembahan.

“Harap semua doakan yang terbaik buat Saleem dan terima kasih kepada yang tidak henti memberi sokongan,” katanya.

Sumber : Mstar Online

[su_heading]Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322. Ikuti kami juga di Facebook  Media Hiburan * Instagram  mediahiburanofficial * Youtube  Media Hiburan Official[/su_heading]