“Kau Nak Main Polis? Aku Suruh Polis…,” Apa Sebab Zarina Anjoulie Berang Lagi Ni?

Pelakon, Zarina Anjoulie sekali lagi menggunakan laman Instagramnya untuk meluahkan rasa ketidakpuasan hatinya terhadap individu yang berani cari pasal dengannya.

Terbaru, Zarina mengatakan bahawa dia tiada masalah sekiranya individu tersebut ingin membabitkan pihak polis dalam sengketa mereka.

“Making a police report is not gonna change the fact u got bitch slap from me. It’t not gonna Tebus kan dosa kau fitnah aku it’s not gonna tebus kan malu kau nor d truth is that ur just a damn keyboard warrior.

 

“N no I did not have 2 guys with me. Matter of fact ur a pathological liar u should seek help. Kau nk main polis. Aku suruh polis . Aku suruh polis urine Kau ngan laki kau baru ada akal laki kau pun nampak kau org isap ice.

 

“Fidgeting non stop dgn mata merah. Cara kau putra belit pun macam org isap batu. URINE TEST,” tulisnya.

https://www.instagram.com/p/Bn7o1e3lV2C/?hl=en&taken-by=zarina_anjoulie

IKLAN

Sebelum ini, Zarina ada mendedahkan wajah dan akaun media sosial individu yang cari pasal dengannya. Susulan itu, MH difahamkan bahawa kedua-dua mereka telah pun bersemuka namun lain pula perkara yang jadi.

Sementara itu,awal pada tadi juga, Zarina ada berkongsi komen netizen terhadap situasi antara Zarina dan individu tersebut.

https://www.instagram.com/p/Bn7KjmMlM-6/?hl=en&taken-by=zarina_anjoulie

IKLAN

Alahai, perkara ini dah jadi besar pula, harapnya dapatlah diselesaikan dengan baik ya! Tak elok pula kalau orang lihat bergaduh-gaduh ni.

Foto/Instagram: Zarina Anjoulie