Jika sebenatar tadi MH ada kongsikan pengesahan tentang pemulangan darjah dan pangkat kebesaran Selangor yang pernah diberikan kepadanya seuatu masa dahulu, kali ini isteri kepada bekas pedanam menteri Malaysia turut memberi penjelasan.

Selain Dr Mahathir, Dr Siti Hasmah turut memulangkan semula ‘hadiah’ yang pernah diberikan padanya suatu masa dahulu.

‘Kalau Suami Saya Dah Terasa, Saya Sebagai Isteri Patut Menyokong Hasratnya’ Video Tun Siti Hasmah Buat Netizen Tersentuh

Melalui sebuah video yang dikongsikan di Twitter, Hasmah telah membuatkan ramai netizen tersentuh dengan ucapannya yang cukup jelas.

IKLAN

Mempunyai perwatakan yang cukup lembut, Hasmah memberitahu sebagai seorang isteri dia dengan rela hati untuk melepaskan segala darjah dan pingat yang pernah dimilikinya dan mengikuti jejak langkah suaminya itu.

Hasmah yang kelihatan tenang memaklumkan pada semua Dr Mahathir langsung tidak pernah memaksannya untuk lakukan perkara tersebut.

Namun apa yang lebih menyentuhkan, Hasmah ada juga menyentuh tentang perasaan Dr Mahathir…

IKLAN

“Kalau suami saya dah terasa sebegitu, saya sebagai isterinya patut simpati dengannya dan juga menyokong hasratnya.

“Saya juga anak selangor dan dapat darjat yang tinggi tetapi oleh sebab apa yang berlaku baru-baru ini saya rasa saya perlu bantu hasrat suami saya itu dengan memulangi hadiah dan kurniaan yang diberi oleh tuanku Sultan Selangor,” jelasnya dalam video berduari 1minit.

Video tersebut telah mendapat pelbagai reaksi dari pengguna sosial media dan rata-rata mereka turut bersedih dan bersimpati dengan apa yang telah terjadi.

IKLAN

‘Kalau Suami Saya Dah Terasa, Saya Sebagai Isteri Patut Menyokong Hasratnya’ Video Tun Siti Hasmah Buat Netizen Tersentuh ‘Kalau Suami Saya Dah Terasa, Saya Sebagai Isteri Patut Menyokong Hasratnya’ Video Tun Siti Hasmah Buat Netizen Tersentuh ‘Kalau Suami Saya Dah Terasa, Saya Sebagai Isteri Patut Menyokong Hasratnya’ Video Tun Siti Hasmah Buat Netizen Tersentuh ‘Kalau Suami Saya Dah Terasa, Saya Sebagai Isteri Patut Menyokong Hasratnya’ Video Tun Siti Hasmah Buat Netizen Tersentuh

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI