‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff!

Siapa yang tidak kenal dengan Fathia Latiff, pernah dikecam teruk kerana sering mempertahankan Tun Dr. Mahathir di media sosialnya serta berhadapan dengan beberapa kontroversi atas keberaniannya bersuara tentang isu politik, akhirnya membuatkan dirinya tersenyum kembali.

Fathia yang sering memuji dan menyanjung Tun M, akhirnya menarik nafas lega dan gembira serta mengalu-alukan kehadiran Tun M semula dalam mentadbir negara.

Melalui Instagram, Fathia mengucapkan tahniah serta kagum dengan ketabahan insan berusia 93 tahun ini yang menghadapi pelbagai cabaran dan tekanan untuk menyelamatkan negara serta rakyat.

IKLAN

“Assalamualaikum dan salam Sejahtera 🙂 Alhamdulillah.. Tahniah kepada Tun Mahathir??! We are Happy! Welcome back Prime Minister! Bayangkanlah bagaimana beliau menghadapi bermacam-macam tekanan sebelum ini namun beliau tetap tabah melaluinya dengan penuh kesabaran dan akhirnya telah berjaya! Hidup Tun!” tulisya diruangan kapsyen.

Malah, bukan itu sahaja. Fathia turut meminta orang ramai untuk berhenti bergaduh sesame sendiri dan apatah lagi mengeluarkan kata-kata negatif di media sosial.

Dalam pada itu, Fathia menjelaskan dia memaafkan semua individu yang pernah menghentam atau berkata buruk tentangnya sebelum ini dan sama-sama menjadi rakyat Malaysia yang lebih baik.

Ucapan Fathia ini mendapat pelbagai reaksi netizen dan rata-rata bersetuju dengan pandangan Fathia untuk mengubah masa depan Malaysia.

Malah kebanyakan mereka memuji keberanian serta kesetiaan Fathia yang tidak pernah penat serta takut untuk mempertahankan dan memberi sokongan kepada Tun M sejak tahun lepas.

IKLAN

 

‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff! ‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff! ‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff! ‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff! ‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff! ‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff! ‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff! ‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff! ‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff! ‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff! ‘Kagum Sejak Awal Fathia Memperjuangkan Tun M, Yang Lain Swing!’ Netizen Puji Kesetiaan Fathia Latiff!