“I only shake hands with girl,”- Yana Shamsuddin Tolak Cara Baik Bersalam Seok Jin Runningman

Pelakon Yana Samsudin menolak secara baik ketika Jee Seok Jin iaitu salah seorang ahli kumpulan Runningman mahu salam tangan bersamanya. 

Video yang dikongsikan Yana menerusi akaun Instagramnya itu kini mendapat 100,000 tontonan. 

Rata-rata memberi pujian dan hormati cara pelakon dan pengacara berkenaan. 

View this post on Instagram

(Pukul 9am nanti saya buat Live kat FB saya ok, khas buat yang takda or tak sempat tengok TV9 ????) . Assalamualaikum salam Jumaat semua… anneyohasayo ? haaa… yana nak share yang hari Ahad ni (5 Ogos) kita akan berjumpa di Mydin USJ jam 1pm untuk #CampurCampurSiap masak live dengan yana ? haa.. kita leh share resepi acik acik bawang dengan korang… . . . Untuk esok pulak standby di Tv9 jam 9am tau, yana bersama geng abam & hakak Korea #RunningMan ( @jeeseokjin @yangse2848 @ssongjjong.ifnt @jeaworld ) akan offer korang barang-barang best & rare dari Korea? . . khas kolaborasi #SalesKingTV & @cjwowshop save no ni 1800180808 cepat, esok kalau peminat nak beli barang leh support untuk capai misi diorang kasi SOLD OUT!!! hikhik… jangan lupa k.. 2 date nih ? #TheWowShow #CjWowShop #YanaHosting #SungJong #Infinite #jisukjin #yangsechan #jea #browneyedgirls #inspirit #HidupMestiAdawow

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin) on

IKLAN

Video tersebut melihatkan Seok Jin ingin berjabat tangan dengan Yana,namun pelakon tersebut menolak dengan cara baik.

Rata-rata netizen memuji sikap Yana yang menjaga batas sebagai seorang Muslimah.

IKLAN

Wah! Seronoknya Yana dapat berjumpa dengan ahli kumpulan Runningman.

Apa-apa pun, big respest dekat Yana sebab jaga batas sebagai seorang Muslimah.