Baru-baru ini rancak menyatakan adanya cinta lokasi antara pelakon Kamal Adli dengan pasangan heroin drama Duda Pujaan Dara, Zahirah Macwilson.

Hati Emma Maembong Terluka Kerana Kamal Adli?

Disebabkan itu, ramai yang menganggap status terbaru pelakon yang juga kekasih Kamal, Emma Maembong dikatakan sedang terluka disebabkan pihak ketiga.

Adakah perhubungan antara Kamal dan Emma atau nama sebenarnya Che Fatimah Rohani Embong yang telah dibina sejak tiga tahun lalu akan berakhir?

Spekulasi itu dikuatkan lagi apabila Emma dilihat kerap kali mengemaskini foto berserta pelbagai kapsyen yang meragukan di media sosial Instagram.

IKLAN

Terbaru, Emma telah menulis sepotong ayat seolah-olah hatinya sedang disakiti oleh seseorang.

“Sekali apabila seseorang sudah benar-benar menyakiti hati kamu, ia akan selamanya berbekas dalam fikiran walaupun masih terukir senyuman di wajah,” tulisnya dalam kapsyen asal bahasa Inggeris.

Entri itu menyebabkan ribuan pengikutnya di Instagram telah membuat andaian sendiri dengan menyatakan hubungan antara Emma dan watak utama drama Duda Pujaan Dara itu sedang bergoyah.

IKLAN

Hati Emma Maembong Terluka Kerana Kamal Adli?

Hati Emma Maembong Terluka Kerana Kamal Adli?

IKLAN

Malah, ada juga yang menasihati gadis kelahiran Terengganu itu untuk tidak tergopoh-gapah mengambil keputusan dengan mendengar daripada pihak ketiga.

Bagaimanapun, tidak dipastikan hubungan pasangan itu kerana sehingga kini belum ada kenyataan rasmi daripada mereka berdua.

MH Online berharap agar hubungan Emma dan Kamal baik-baik sahaja dan diharap agar Emma dapat mejelaskan perkara sebenar secepat yang mungkin agar tidak timbul kontroversi lain.

<—�—�— miss mermaid doa yg baik2 je taw ? #tb

A post shared by K.A (@kamaladli) on

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI