[GAMBAR] “Please Return My Money For…,”- Apa Kes Fathia Latiff Mengamuk Ni?

Pelakon, Fathia Latiff memuat naik satu entri di laman Instagram meluahkan kekesalannya terhadap satu stesen televisyen, hari ini.

Dalam kenyataannya itu, dia turut meminta pihak berkenaan membayar wangnya serta tidak memburuk-burukkannya di mata awam.

“Please return my money for the job that I’ve done for the past few years. Do Not twist the story saying I’m at fault and tryna make me feel like a victim.

 

“The contract has all the answers (breach of contract) and please read the contract carefully before listen to your stupid workers.

 

“And stop ‘blocking’ my name for the drama’s and telemovie my fans miss me,” tulisnya.

Sementara itu, Fathia juga sempat meluahkan kekesalan apabila ada yang ‘report’ entri terdahulunya mengenai isu yang sama.

IKLAN

“Tak payah la nak report Post i korang ni bodohla Saya tak delete post yang sebelum ni sapa yang pegi report tu mmg .

 

“#mypreviousPosthasBeenDeleted by some JackAss bodoh tak bertauliah penat aku type panjang panjang,” luahnya kesal.

Dalam pada itu, Fathia juga dilihat membalas komen netizen ‘kaw-kaw’ serta dengan penuh ‘perlian’.

IKLAN

Alahai, bawak bertenang ya Fathia. MH pasti ada jalan penyelesaiannya. Be strong girl!

Foto/Instagram: Fathia Latiff