Nama Nadiyah Shahab sebagai pelakon bukanlah asing lagi dikalangan pengikut setia perkembangan industri tanah air lagi-lagi kini dia sedang berlakon dalam drama Lafazkan Kalimah Cintamu.

Orangnya sungguh cantik dan bijak bergaya.

Jika sebelum ini Nadiyah sering dipuji kerana miliki raut wajah yang menawan dan bentuk badan cukup diidamoan oleh para gadias, kali ini nama gadis ini disebut-sebut sekali lagi kerana gambar majlis pertunangannya.

Melalui akaun instagramnya, Nadiyah telah mengumumkan dirinya sudah selamat mengikatkan tali pertunangan dengan seorang lelaki pilihannya di Singapura.

Namun apa yang menjadi buah mulut orang bukanlah dengan siapa dia bersama mahupun sebesar mana sambutan majlis pertunangannya di adakan.

IKLAN

Sebaliknya hanya kerana wajah dan make up yang dikenakannya di hari paling bersejarah itu.

Jujur MH juga beberapa kali gosok mata melihat kecantikannya! Saling tak tunpah seperti barbie doll! Memang cantik!

IKLAN

Apapun MH tumpang rasa gembira buat pelakon dan pengacara serta pelajar undang-undang Universiti of London, Singapura ini…

IKLAN

Nah ini dia beberapa gambar Nadiya terkini untuk tatapan korang!

[GAMBAR] ‘Macam Barbie!’ Netizen Puji Gambar Tunang Nadiyah Shahab

[GAMBAR] ‘Macam Barbie!’ Netizen Puji Gambar Tunang Nadiyah Shahab[GAMBAR] ‘Macam Barbie!’ Netizen Puji Gambar Tunang Nadiyah Shahab[GAMBAR] ‘Macam Barbie!’ Netizen Puji Gambar Tunang Nadiyah Shahab[GAMBAR] ‘Macam Barbie!’ Netizen Puji Gambar Tunang Nadiyah Shahab[GAMBAR] ‘Macam Barbie!’ Netizen Puji Gambar Tunang Nadiyah Shahab[GAMBAR] ‘Macam Barbie!’ Netizen Puji Gambar Tunang Nadiyah Shahab[GAMBAR] ‘Macam Barbie!’ Netizen Puji Gambar Tunang Nadiyah Shahab

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI