“DS Rosmah Juga Telah Banyak Berjasa  Untuk Negara,”-  Ucapan Khas Johan Ariff Buat Datuk Seri Najib & Isteri

Pelakon yang popular  menerusi drama Juvana, Johan Ariff menyifatkan Datuk Seri Najib antara individu yang paling banyak berjasa untuk negara.

Johan memuat naik kenyataan tersebut di Instagram sebagai tanda perghargaannya di atas segala jasa yang telah di lakukan DS Najib sepanjang tempoh menjadi perdana menteri.

“Jarang dapat keluar dalam gambar begini, jadi aku abadikan di sini. Belum tentu lagi beliau dapat memegang kembali jawatan perdana menteri namun sudah tentu aku berbangga dengan kepimpinan beliau apatah lagi bila dapat bersalaman dan belajar sesuatu dari pertemuan ini. Terima kasih Datuk Seri Najib Razak @najib_razak di atas segala budi dan bakti, jasa mu di kenang. Datin Seri Rosmah juga telah banyak berjasa kepada negara, terima kasih serta sekalung budi. Mereka bagai merpati dua sejoli. Alhamdulillah.

IKLAN

Tambah Johan, dia juga telah pelajari banyak ilmu baru hasil pertemuannya dengan DS Najib tidak lama dahulu.

Walaupun mengetahui kebarangkalian DS Najib kembali menjadi perdana menteri adalah tipis, beliau tetap berbangga dan percaya jasa pemimpin serta isterinya itu akan terus dikenang sampai bila-bila.

IKLAN

Selepas berakhirnya PRU ke-14, negara telah menyaksikan perubahan tampuk kepimpinan kerajaan yang dahulunya ditakbir Barisan Nasional dan kini diambil alih oleh Pakatan Harapan.

Foto: Instagram Johan Ariff & Carian Google