Semalam, penyanyi Ernie Zakri telah menjadi tetamu undangan di program MeleTop bagi mempromosikan single terbarunya bertajuk Ku Bersuara.

Bagaimanapun, penampilan Ernie pada malam tersebut menerima kritikan daripada segelintir pihak yang menyifatkan wajahnya kelihatan agak sedikit pelik, terutamanya di bahagian bibir.

Kata mereka, ia mungkin gara-gara kesan gincu yang dikenakan penyanyi tersebut yang menyebabkan bibirnya kelihatan sedikit tebal.

Di ruangan komen, rata-rata netizen tak berapa gemar dengan solekan dikenakan Ernie.

IKLAN

Malah, ada yang menyifatkan dirinya seperti baru selesai menjalani pembedahan bibir.

“Bibir Kene Sengat Tebuan Ke,”- Alahai…Bibir Ernie Zakri Di Program Meletop Pula Dikritik. Ini Balasnya! “Bibir Kene Sengat Tebuan Ke,”- Alahai…Bibir Ernie Zakri Di Program Meletop Pula Dikritik. Ini Balasnya! “Bibir Kene Sengat Tebuan Ke,”- Alahai…Bibir Ernie Zakri Di Program Meletop Pula Dikritik. Ini Balasnya! “Bibir Kene Sengat Tebuan Ke,”- Alahai…Bibir Ernie Zakri Di Program Meletop Pula Dikritik. Ini Balasnya!

Namun, Ernie menafikan dakwaan tersebut dan mengakui teknik gincunya itu kelihatan agak berlebihan.

IKLAN

“Bibir Kene Sengat Tebuan Ke,”- Alahai…Bibir Ernie Zakri Di Program Meletop Pula Dikritik. Ini Balasnya! “Bibir Kene Sengat Tebuan Ke,”- Alahai…Bibir Ernie Zakri Di Program Meletop Pula Dikritik. Ini Balasnya!

“Bibir Kene Sengat Tebuan Ke,”- Alahai…Bibir Ernie Zakri Di Program Meletop Pula Dikritik. Ini Balasnya!

IKLAN

“Main cakap je. Overdrawn la tu.

“Tu lipstick saya lukis tebal sikit,” katanya.

Alahai..ada sahaja yang ingin diperkatan oleh netizen ni ye. Apapun, lain kali selidiklah terlebih dahulu sebelum membuat sebarang andaian.

Sumber: Instagram Ernie Zakri

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI