Hangat kisah kononnya seorang artis veteran, AR Badul yang dikatakan telah berkahwin sekali lagi.

Berita itu telah didedahkan secara tidak sengaja oleh aktor Ezany Nizarif setelah dia memuat naik foto perkahwinan AR Badul menerusi akaun laman sosial Facebook miliknya pada Sabtu yang lalu mengucapkan tahniah.

Bagaimanapun, berita tergempar itu tidak dapat dipastikan kesahihan berita sama ada sekadar lakonan sahaja.

Dalam masa sama, Ezany kemudian didapati telah memadam posting berkenaan selepas ia menjadi tular di laman sosial.

IKLAN

AR Badul menafikan berita bahawa dia mendirikan rumah tangga dengan seorang wanita muda seperti foto yang dimuat naik Ezany.

Sebuah portal telah mendapatkan AR Badul sendiri telah mengesahkan gambar itu hanyalah sekadar lakonan yang dijayakannya bersama seorang pelakon baru.

Malah, foto itu diambil ketika mereka sedang menjalani penggambaran sebuah drama komedi berjudul Tuyul Ke London baru-baru ini.

IKLAN

“Mana ada kahwin, itu gambar ketika penggambaran drama Tuyul Ke London saja. Saya pun terkejut bila ada rakan-rakan artis yang sebarkan dan ucap tahniah.

 

“Wanita itu pelakon baru dan membawa watak sebagai isteri saya dalam drama tersebut,” ujarnya.

AR Badul juga tidak dapat untuk menjelaskan perkara yang tular itu kepada pihak wartawan yang menghubunginya semalam kerana isterinya ada di sebelah.

“Saya rasa perlu jelaskan kepada isteri saya terlebih dahulu sebelum dia dengar saya bercakap dengan wartawan tentang perkara itu. Saya tidak mahu timbul salah faham pula,” ujarnya.

Tambahnya, drama komedi Tuyul Ke London itu bakal ditayangkan menerusi Astro Warna pada Disember depan.

IKLAN

AR Badul merupakan seorang anak kepada seniman yang dikagumi, AR Tompel pernah melalui tujuh kali fasa perkahwinan.

Sumber : mstar Online