“Ada Few Part Tak Tahan Kena Tutup Mata,” – Bila Puteri Sarah Liyana Tetap Tonton Munafik 2 Walaupun Mengandung Sebab…

Pelakon, Puteri Sarah Liyana mengakui dia merupakan antara mereka yang teruja untuk menonton filem Munafik 2 di pawagam.

Katanya, suaminya sendiri yang juga merupakan pengarah filem tersebut, Syamsul Yusof sudah memberikan amaran kepadanya namun dek kerana terlalu teruja dia berdegil untuk menontonnya.

“Ramai DM sarah tanye boleh ke wanita mengandung watch it ? Well, terpulang pada diri masing-masing and korang boleh take it ke tak. R u strong enough??

 

“Husband mmg dah warning awal2, xbagi kita tengok tapi kita tetap nak watch. So I did watched it and ada a few parts yg tak tahan i tutup mata hihihihi . Takotlah pape nanti!.

 

“So if preggy mommies wanna watch it and enjoy it boleh takde masalah cuma if pape…. pandai- pandailah ye. happy watching,” tulisnya di Instagram.

View this post on Instagram

Ramai DM sarah tanye boleh ke wanita mengandung watch it ? Well, terpulang pada diri masing-masing and korang boleh take it ke tak ? R u strong enough ?? . . Husband mmg dah warning awal2, xbagi kita tengok tapi kita tetap nak watch. So I did watched it and ada a few parts yg tak tahan i tutup mata hihihihi . Takotlah pape nanti ! . . So if preggy mommies wanna watch it and enjoy it boleh takde masalah cuma if pape…. pandai- pandailah ye ? happy watching ? . . Klasifikasi P13. With English Subtitles/Arabic Translation. . This film contains dialogue/scenes that some viewers may find disturbing.Viewer discretion advised. . Showing this 29 August for Malaysia,Singapore & Brunei ! (Dipercepatkan/sneak preview) . Bioskop Indonesia pula pada 26 September ini . Munafik 2 juga sedang dlm proses mendapatkan tarikh tayangan di Thailand,Cambodia & Vietnam.

A post shared by Puteri Sarah Liyana Megat (@puterisarahliyana) on

Susulan itu, ramai wanita mengandung lain yang menyatakan hasrat untuk menonton filem itu di pawagam.

IKLAN

Alahai, MH sendiri masih belum ‘move on’ dengan filem Munafik sebelum ini, dah ada filem kedua, memang boleh termimpi-mimpi dibuatnya.

Apa-apapun, MH turut difahamkan bahawa ramai yang memberikan respon positif filem dan yang paling penting, mesej sampai.

IKLAN

Pelakon tersebut turut memberitahu, dia teruja untuk menonton, apatah lagi ia merupakan hasil kerjaya yang paling dinantikannya.

“Memang nak tonton sebab suami pun memang beri fokus lebih terhadap filem ini, bimbang andai ia tak boleh capai setanding filem sebelumnya.

 

“Alhamdulillah, dari media dan penonton terawal mereka berikan reaksi positif. Saya turut terharu,” katanya kepada MH.

Puteri Sarah turut hadir pada malam gala tayangan filem berkenaan pada Isnin lalu di MMCineplex, Damansara sebagai tanda sokongan terhadap suami.

Foto/Instagram: Puteri Sarah Liyana