Zizan Razak Ada Gambar Di ‘Bus Stop’ Sama Macam Mira Filzah, Confirmed Ada Apa-Apa? Sesuatu Sangat!

Ramai yang tertanya-tanya hubungan antara pelakon, Zizan Razak dengan Mira Filzah. Namun sehingga kini, keduanya masih belum berikan jawapan konkrit. Memang memang bijak berahsia atau macam mana?

Kisahnya baru-baru ini, Zizan kembali membuatkan peminat tertanya-tanya apabila turut sama memuat naik foto di ‘bus stop’ kononnya meniru aktres tersebut.

“Okay lah. Kite pun ade juga gambar kat bus stop. Cuma baru nak post je. Sebab macam trend pulak ambik gambar kat bus stop ni,” tulisnya.

Sebelum itu, Mira memuat naik foto di laman Instagram miliknya sedang ber’fotoshoot’ di sebuah ‘bus stop’ sambil memakai baju raya.

IKLAN

“Never regret anything that made you smile,” tulisnya pula.

Secara langsung, menerusi ruangan komen di IG Zizan, ramai peminat tertanyakan ‘bila nak naik pelamin’ kepada mereka.

IKLAN

Pada MH, tak perlu lah nak berteka-teki dengan peminat, kasihan mereka ni. Apa-apapun, kita doakan jodoh antara mereka berdua ni ada, lagipun kedua-duanya sama cantik dan sama padan.

sumber: IG Zizan & Mira Filzah