Kecoh jadinya bila Datuk Seri Aliff Syukri memuat naik sekeping gambar di Instagramnya.

Gambar tersebut melihatkan ada ‘sesuatu’ di dalam seluar yang dipakainya itu dan menimbulkan tanda tanya netizen.

Tidah hanya berdiam diri, penyanyi lagu Bobo Di Mana itu akhirnya menjawab mengenai isu tersebut. 

View this post on Instagram

boleh kena darah tnggi aku mcm ni nak puaskan hati smua org plzz laa ni ig sy😥 tooo much makcik dan pakcik bawang… tak akanlah konek setajam itu?? pelik lahh manusia suka cari salah org..klau org lain pakai seluar jee tak ada pulak jadi issue ..kalau saya kecoh mcm apa dah.. . . kalau korang nak tngok mcm mana kehidupan sy dalam percutian kenagara org… blh buka youtube sy sy update hari hari ala2 paprazi… blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul.. #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Video berdurasi satu minit itu menegaskan bahawa ia adalah tali yang terdapat pada seluarnya. 

Rata-rata netizen telah memberi komen pelbagai.

Video : IG Aliff Syukri 

Apa Kata Anda