Pelakon wanita, Mira Filzah kini semakin dikenali dan diminati ramai. Pengikutnya di Instagram sudah mencecah 2.2 juta dan itu sudah cukup untuk membuktikan bahawa dia kini semakin dikenali dalam industri seni.

Baru-baru ini Mira ada berkongsi sebuah video di akaun Instagramnya dan telah mendapat lebih daripada 160,000 tontonan hanya dalam masa satu hari.

Video yang dikongsi oleh Mira itu kelihatan seperti video muzik, di mana Mira telah membuat lip sync lagu ‘Who Says’ dari Selena Gomez dengan berlatar belakangkan suasana di Sydney, Australia.

“T H I S I S S Y D N E Y

“✈️??? .

“We live in a wonderful world that is full of beauty, charm and adventure. There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open. ? .

“Who says you’re not beautiful? ?,” tulis kapsyennya.

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on

Seronok menonton video tersebut dengan pemandangan yang begitu indah dan ditambah pula dengan kecantikan Mira membuatkan lagi video itu lebih menarik.

IKLAN

Rata-rata pengikut Instagramnya telah meninggalkan pujian yang tidak putus-putus di ruangan komen.

kardjjongie_style: First tgk terus menjerit haha dia punye pemandangan kat blakang tu cantiknya.. lps tu dgn Akk @mfmirafilzah pulak gaya nyanyi mmg terbaik sgt ??

whdanjwa: Idolll ? Nice Mv ?

IKLAN

bahakasturi: Wow bagus buat video clip

mizanmohok: Selena gomez versi melayu…..hahahaahah….cute….

IKLAN

aisyaturaisya: 10 kli ulang k kak..cantikk angattt @mfmirafilzah

bundle_winter_outdoor: Cantiknya sydneyyyyy!! Love ur style jgk!

Memang layak Mira dipuji oleh pengikutnya kerana tidak dapat dinafikan kecantikan yang dimiliki olehnya dapat memukau orang untuk melihat dirinya.

Sumber: Instagram Mira Filzah