“Tulah Lain Kali Jangan Kerat K**e Murah-Murah Kat Hatyai Lepas Tu…”- Safiey Illias Tempelak Siapa?

Kisahnya, hari ini pengusaha kosmetik, Safiey Illias ada muat naik satu entri di Instagram mendedahkan mengenai perbuatan buruk seseorang kepada dirinya.

Lebih mengejutkan apabila Safiey turut mendedahkan beberapa perkara mengenai individu tersebut.

“Tak kesah nak cakap apa , janji saya tak kacau hidup orang . Saya tak ada nak lari-lari sanggup parking belakang Galaxy ampang lepas nampak saya padahal nak turun drpd vellfire. OPPSSSSSS!

“Saya bisnes atas kaki sendiri . Saya beli rumah atas nama sendiri bukan propa kata tu rumah sendiri hakikat menyewa . OPSSS!

“Saya tak ada gunakan orang lagi kaya bantu loan saya . OPSSS! Saya tak cucuk punggung besar-besar lepas tu claim pakai pengetat bagi ramping yg kos RM3 dekat China . OPSS!

“Saya banyak beli kereta cash dan saya guna duit sendiri!! Saya keluar modal sendiri tak JV dengan sesiapa,” tulisnya.

Tambahnya Safiey lagi, dia turut mendedahkan bahawa individu itu turut menggunakan khidmat ‘bomoh’ terhadapnya.

IKLAN

“Yang penting, cukup-cukuplah main bomoh. Raja Bomoh!!! stop sakitkan saya guna bomoh Indon awk tu . OPSS!

“Pekerja awk dulu pekerja saya sekarang so rasanya ? Tapi tak apa tanya sendiri ex-staff awak ada saya mengata awak ?? Saya akan cakap ‘biarlah dia’.

“Tulah lain kali jangan kerat k*e murah-murah RM6,000 dekat Kuladech, Hatyai lepas tu tak lepas nak f*k masuk sebab tak cukup dalam.

“P**i sumbuu !!! Dah tingtong semua orang dia nak tingtong. Habislah kita pasni guna bomoh Thailand pulak ke?” tulisnya lagi.

Dalam pada itu, Safiey juga turut menjelaskan sebab dia mendedahkan semua ‘rahsia’ individu tersebut kepada umum.

“Saya tulis ni sebab mak-mak ayam semua cakap jangan bagi dia pijak awak! Hakikat ramai ke pondan suka awk ?? Melainkn himpit awak sebab nak duit je.

“Pekerja awak pun silih berganti . Awk tak ketuk muka dekat Korea ke? Awk canang kos RM120,000 padahal cuma buat fat grafting transfer kos RM10,000 satu muka dkt ID Clinic Gangnam Gu.

“Hahahha… Sembang tak nak kalah. Semua pondan awak rendahkan. Awaklah pondan now-now paling kaya.

“Saya pergi Korea 5 tahun dulu sebelum awk show girl lagi dekat Macau . Mana tak cemburu saya dah naik Hummer masa tu? Kan? Bersaing secara sihat, no bomoh-bomoh ya.

“Pada hari ni 5 Julai, kita anugerah awak adalah wanita yang ching ching wow queen! Stop propa,” tulisnya.

Tak kesah nak cakap apa , janji saya tak kacau hidup org . Saya tak ada nak lari2 sanggup parking belakang Galaxy ampang lepas nampak saya padahal nak turun drpd vellfire ! OPPSSSSSS . Saya bisnes atas kaki sendiri . Saya beli rumah atas nama sendiri bukan propa kata tu rumah sendiri hakikat menyewa . OPSSS . Saya tak ada gunakan org lg kaya bantu loan saya . OPSSS . Saya tak cucuk punggung besar2 lepastu claim pakai pengetat bagi ramping yg kos RM3 dkt China . OPSS . . . Saya banyak beli kereta cash dan saya guna duit sendiri !! Saya keluar modal sendiri tak JV dengan sesiapa . . . Yg penting cukup2lah main bomoh . RAJA BOMOH!! stop sakitkan sya guna bomoh Indon awk tu . OPSS . . . Pekeje awk dlu pekeje saya skrg so rasanya ?????????? Tp x apa tanya sendiri ex staff awk ada saya mengata awk ?? Saya akan cakap “BIARLAH DIA….”. Tulah lain kali jgn kerat kote murah2 RM6k dkt kuladech Hatyai lepastu tak lepas nak fuck masuk sebab tak cukup dalam . PUKI SUMBUUUU !!! Dh tingtong semua org dia nak tingtong . . . Habislah kita pasni guna bomoh Thailand pulak ke ? . . Saya tulis ni sebab mak2 ayam semua cakap jangan bagi dia pijak awk ! Hakikat ramai ke pondan suka awk ?? Melainkn himpit awk nk duit je ??? . . Pekeje awk pun silih beganti . Awk tak ketuk muka dkt Korea ke ?? Awk canang kos RM120k . Padahal cuma buat FAT GRAFTING TRANSFER kos rm10k satu muka dkt ID Clinic Gangnam Gu . Hahahha . Sembang tak nak kalah . Semua pondan awk rendahkan . Awk lah pondan now2 paling kaya . saya pergi Korea 5 tahun dulu sebelum awk show girl lg dkt Macau . Mana tak cemburu saya dh naik Hummer masa tu ? Kan ?? . . BESAING SECARA SEHAT NO BOMOH BOMOH YE ! . . . Pada hari ni 5 july kita anugerah awak adalah wanita yg CHING CHING WOWWWWWW.. QUEEN.! . . Stop propa . Stop CINGGGGGGG !!! . . . ??‍♀️ Hairdo and style : @barrinamat ? Photographer : @blackpepperproduction ? Makeup : my own ? Lens : @arranaclub ?Outfit : @fiziwoo . . @Auroraofficial_Hq #lagisyantik #dsiempire #sofeaestetik #aurorasxpremium

A post shared by D S I (@safieyillias94) on

IKLAN

Wow! Banyak betul pendedahan Safiey ni namun tidak dinyatakan pula siapakah insan tersebut.