“Tapi Menitik Juga Lah Air Mata Bila…,” – Michael Ang

Pengarah, Michael Ang ada berkongsi pengalamannya menonton filem Paskal di pawagam, baru baru ini.

Kongsinya, filem itu juga berjaya menggugurkan air mata jantannya. Malah, dia juga memberikan pujian menggunung terhadap filem itu.

“Baru balik Dari tgk #paskal kat pavillion! Best n very entertaining! @hairulazreen so proud of u dpt rasa la! @jasmine_suraya pun best last scene tu dah mcm film disaster Korea bila semua selamat!

 

” Tapi yg paling penting film ni membuka mata Aku pasal our soldiers selama ni Aku asyik kutuk aje soldiers kita n our army so kg.com!

 

“Bertapa salahnya pikiran Aku! We are as good as siapa2 pun yg out there! Tapi salute la kepada producer2 yg berani keluarkan duit untuk buat film ni.

 

“Sebab selama ni semua film pasal army kita mesti flop n hmmmmm!!!!

 

“And to the director tq so much u tak buat soldiers kita mcm superman bila bergaduh mcm film hk or Hollywood! It makes it more real!

 

“By the way ending Aku tak nangis tapi menitik jugak la bila graduate semua ada family dtg Hairul aje tak ada!

 

“Kalau nak complain satu aje mak Hairul potong steam! Gambit n hafiz n afian pun best!

 

“SO SEMUA PERGI SUPPORT FILM NI BEST! PERCAYA LA AKU! Aku cakap ni bukan sebab @hairulazreen kawan Aku tapi ni JUJUR!,” tulisnya di Instagram.

IKLAN

Wow! Pujian menggunung Michael berikan terhadap filem ini kan?

Apa-apapun, pada MH betul apa yang dikatakan Micheal, kita sebagai rakyat Malaysia haruslah sama-sama menyokong filem tempatan. Jangan tahu ‘komplen’ sahaja tapi tiada ‘action’.

IKLAN

Renung-renungkan dan selamat beramal.

Foto/Instagram: Michael Ang