“So I’ll Show You How Much I Love You,” – Sweetnya Ucapan Alif Satar Buat Isteri Tercinta

Pelakon dan penyanyi, Alif Satar memuat naik foto berserta kapsyen bersemut buat isterinya sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-4.

Penyanyi lagu Sesungguhnya Aku itu turut berkongsi pengalaman semasa malam sebelum pernikahannya.

“4 years together today.. malam sebelum nikah, nervous tu, mak aihhhh lain macam.

 

“Tapi bila bangun pagi hari nak menikah tu, i felt so calm because i know i’ll be spending the rest of my life with her.

 

“Happy anniversary my darling @shadilahalid i love you to infinity and beyond..

 

“P/s nak type sweet-sweet ni tak reti, sebab nak type je macam ada bawang keliling.. so,i’ll just show you how much i love you ,cheebs,” tulisnya.

IKLAN

Menjengah di ruangan komen, kelihatan para peminat mendoakan perkahwinan pasangan itu agar sentiasa bahagia.

IKLAN

Sebelum ini, hanya dengan sekali lafaz, Alif bergelar suami kepada Sha Dila Halid, dalam satu majlis yang diadakan di Dewan Perdana Felda, di sini pada tahun 2014 lalu.

Pasangan itu turut dikurniakan dua orang anak iaitu Alisha Anugerah dan Ariana Mecca.

Foto/Instagram: Alif Satar