#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Hujung Minggu!

1. Amira Othman Kurang Sihat, Kecundang Akhirnya

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Hujung Minggu!

Menerusi perkongsian di akaun Instagram penyanyi, Amira Othman telah memuatnaik gambar dirinya yang sedang terbaring lemah di atas katil kerana kurang sihat.

Di ruang kapsyen perkongsiannya menyatakan bahawa keadaan kesihatan penyanyi tersebut begitu lemah dan dia memohon maaf kerana tidak dapat hadir ke sebuah program yang sepatutnya dihadiri olehnya.

MH doakan agar kesihatan Amira pulih seperti sediakala.

 

IKLAN

2. Zara Zya Nafi Bercinta Dengan Hafreez Adam Untuk Tutup Gosip

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Hujung Minggu!

Pelakon, Zara Zya menafikan tuduhan yang dilemparkan kepadanya bahawa dia bercinta dengan pelakon, Hafreez Adam hanya untuk menutup gosip.

Menerusi laporan Mstar Online, ada gosip yang mengatakan kononnya Zara hanya bercinta dengan Hafreez untuk menutup hubungan intimnya dengan pengurus sendiri yang merupakan seorang wanita.

“Segelintir kita ni kalau nampak orang tu berdua, tak kisah jantina apa tetap akan cakap mesti ada sesuatu antara mereka.

 

“Nak-nak zaman sekarang ini golongan pasangan sejenis lebih terbuka. Jadi, mereka yang melihat suka membuat spekulasi sendiri.

 

“Saya berani jawab, saya memang berkawan dengan pengurus saya sebab kami pun bekerja bersama dan takde istilah kami ada hubungan,” katanya kepada mStar Online.

 

3. Aeril Zafrel Hadiahkan Kereta Mewah Buat Wawa Zainal

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Hujung Minggu!

Semalam menerusi akaun Instagram pelakon popular, Aeril Zafrel dia telah memuatnaik satu gambar isterinya, Wawa Zainal menerima hadiah sebuah kereta mewah.

Di ruang kapsyen pelakon tersebut, Aeril menulis hadiah tersebut diberikan kepada isterinya tanda terima kasih kerana menjaga dirinya dan tidak pernah mengeluh menjaga anak-anak mereka.

IKLAN

 

4. Irfan Haris Mahu Cuba Sesuatu Yang Baru

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Hujung Minggu!

Penyanyi, Irfan Haris bakal muncul dengan single ketiganya selepas Aidilfitri.

Menerusi laporan Harian Metro, Irfan berkata dia bakal tampil dengan genre muzik yang berbeza dan memilih muzik rancak untuk single terbarunya.

“Untuk single ketiga, saya akan muncul dengan lagu yang lebih rancak. Saya ingin mencuba sesuatu yang baharu walaupun lagu sebelum ini lebih ke arah ‘jiwang’.

 

“Sejujurnya, saya memang risau dengan penerimaan peminat kerana kali ini membawakan genre berbeza. Seandainya percubaan ini tidak berjaya, saya akan kembali pada genre yang saya bawakan sebelum ini,” katanya kepada Harian Metro.