“Jahatnya Manusia Mereka Reka Cerita,” – Zarina Zainuddin Luah Kesal Pada Siapa?

Pelakon, Zarina Zainuddin meluahkan rasa kesalnya terhadap segelintir netizen yang sesuka hati menuduh dirinya dengan tuduhan yang tidak berasas.

Menerusi perkongsiannya di laman Instagram, Zarina mengatakan bahawa di dituduh untuk meraih simpati masyarakat.

“Jahatnya manusia mereka reka cerita yang tak ada gambar IG dia pun takde banyak komen berbalas dalam komennya last2 dia cakap saya sengaja meraih simpati.. untuk apa ya.

 

“Saya tak minta sedekah pun dengan orang saya cuma syer apa yang saya alami dan rasakan.. tak sangka perempuan pun jahat dan hati kotor ada lagi orang macam ni.

 

“Sepatutnya sesama perempuan kita jaga dan sayang ksum kita kita doakan dan lindungi ia. Semuga Allah membalas balik kata2 mu pada dirimu sendiri,” tulisnya.

IKLAN

Di ruangan komen, kelihatan ramai netizen yang turut ‘terasa hati’ dengan individu tersebut yang dilihat sangat biadap itu.

IKLAN

Zarina mempunyai dua orang anak kembar mempunyai penyakit autism. Dia juga sering berkongsi video mengenai perihal anak-anaknya itu di laman Instagramnya.

Bahkan, sejak Zarina rajin berkongsi video tersebut banyak membukakan mata masyarakat mengenai anak-anak autism yang lain.