Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri!

Seperti yang kita tahu, Fathia merupakan individu paling kuat, berani dan setia menyokong Tun Dr. Mahathir sejak beberapa tahun lalu sehingga ke hari ini.

Namun, dalam keseronokan semua menyambut berita gembira, Fathia juga tidak ketinggalan mengambil peluang untuk mengucapkan terima kasih atas segala jasa baik yang pernah dilakukan Najib sepanjang bergelar Pedana Menteri Malaysia Ke-6.

Malah, Fathia mewakilkan dirinya buat semua orang meminta maaf atas segala kata-kata buruk yang pernah dilemparkan kepada bekas Perdana Menteri kita.

IKLAN

Fathia turut memuji Najib merupakan seorang pemimpin yang bagus dan sangat menghargai apa yang telah dilakukan olehnya selama ini.

Sikap matang yang Fathia pamerkan ini membuatkan ramai orang memujinya di ruangan komen dan rata-rata bersetuju dengan kata Fathia walaupun setiap orang ada kekurangannya.

Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri! Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri! Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri! Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri! Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri! Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri! Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri! Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri! Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri! Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri! Harus Dipuji, Fathia Latiff Dedikasi Ucapan Khas Buat Bekas Pedana Menteri!

IKLAN

Fuh tiba-tiba MH rasa bangga betul dengan Fathia Latif kali ini. Akhirnya Fathia menjadi Fathia yang sebenarnya!

Yes, MH pun setuju dengan apa yang disampaikan, tidak perlu lah kita memaki atau guna bahasa yang kasar, Najib juga pernah memajukan Malaysia dan berbakti kepada kita.