Jangan main-main tau dengan deria penglihatan, pendengaran, bau atau penghiduan netizen sebab setiap apa yang berbeza terhadap seorang artis pasti dapat dikesan dengan pantas oleh mereka!

Baru-baru ini, MH terlihat satu posting daripada pelakon popular, Nur Fazura di Instagram yang memuat naik beberapa keping gambar di sebuah majlis pertunjukan fesyen.

Seperti yang MH katakan tadi deria pernglihatan netizen amat tajam sehingga mereka mengatakan terlihat baby bump di perut Fazura pada salah satu gambar yang dikongsikan oleh pelakon tersebut.

Ada juga yang mengucapkan tahniah kepada Fazura dan berharap kandungannya sihat seperti sudah sah pelakon itu sedang hamil. Tapi betul ke Fazura sedang hamil? Jom MH share sikit gambar yang didakwa netizen yang menampakkan baby bump selebriti itu.

IKLAN

[GAMBAR] Nampak Baby Bump? Wow Tahniah Fazura!

Ha apa pula pendapat korang? Betul ke nampak baby bump? Di bawah ini pula MH kongsikan komen-komen daripada netizen tentang baby bump dan ucapan tahniah diperkongsian Fazura.

IKLAN

[GAMBAR] Nampak Baby Bump? Wow Tahniah Fazura!

[GAMBAR] Nampak Baby Bump? Wow Tahniah Fazura!

IKLAN

Sejauh mana kebenaran Fazura kini sedang hamil tidak dapat MH pastikan, kerana sehingga kini tuan punya badan sendiri tidak keluarkan apa-apa kenyataan.

Tetapi jika benar, tahniah MH ucapkan dan kita tunggu sahaja kenyataan yang sebenar daripada tuan punya badan ok!

Sumber: Instagram Fazura