[GAMBAR] Bakal Bersalin Anak Kedua, Nubhan ‘Angkut’ Isteri ‘Babymoon’ Di Bali. Seronoknya!

Amboi seronok menatap beberapa keping foto percutian daripada penyanyi Nubhan yang teruja apabila isterinya, Afifah Hidayah Taufek, 27, kini hamil anak kedua mereka menerusi Instagram. Percutian mereka yang tampak santai itu turut dihujani dengan ucapan tahniah dari para peminat.

Nubhan atau nama sebenarnya, Ahmad Nubhan Ahamad, 32, dan isteri berada di beberapa buah lokasi menarik di Bali bersempena dengan ‘babymoon’ mereka.

Menerusi sekeping foto yang dimuat naik, penyanyi yang sinonim dengan lagu Ada Untukmu ini turut menulis kapsyen seloroh mengenai percutian mereka.

Perut ibu ni ada baby ke? Kenapa bosar bonar ni??tu la.. abah ajak pg jogging… ibu tak nak ikut.. pergi holiday nak pulak dia.

 

“Oklah, sebab ibu dah half way there, abah belanje babymoon sebelum ibu terlalu comel untuk berjalan jauh2 Cuba teka adik piya nanti girl ke boy? #onegoingontwo,” tulisnya.

Untuk rekod, pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 29 Ogos 2015 di Seremban, Negeri Sembilan. Mereka dikurniakan seorang anak perempuan Aafiya Kamilia, 1 tahun.

IKLAN

Jom tatap sekitar holiday mereka ni. Sempoi je kan?

View this post on Instagram

When you have a tripod hand wife. ?

A post shared by NUBHAN AHAMAD (@nubhan) on

IKLAN

Foto: Instagram Nubhan