Select Page
“Walaupun Dah Delete Post Ni Tapi The DAMAGE IS DONE,” – Padu Michael Ang Tempelak Dakwaan Fathia Latiff Fasal Aiman

“Walaupun Dah Delete Post Ni Tapi The DAMAGE IS DONE,” – Padu Michael Ang Tempelak Dakwaan Fathia Latiff Fasal Aiman

Gara-gara memuat naik sekeping foto bekas teman lelaki dengan kapsyen yang menuntut lelaki berkenaan agar membayar hutang, pelakon Fathia Latiff turut ditempelak pengarah, Michael Ang. Terdahulu, hal sama turut dilakukan rakan pelakon, Sharifah Sakinah mengenai perkara sama.

Michael menerusi Instagramnya mendedahkan, dia sudah sedia mengenali Aiman sudah lama dan setahu dirinya, pelakon lelaki berkenaan berwang.

“Eh eh eh eh! APO NI? Biar betul @fatiyalatiff ! Walaupun dah delete post ni tapi the DAMAGE IS DONE! Aku dah kenal @aimanhakimridza ni lama dah setahu I dia ada aje duit. dia lah antara artist Yg tak pernah mintak ADVANCE PAYMENT!,” tulis Michael.

Pada masa sama, pengarah drama terkenal ini juga tidak gemar cara pelakon wanita meminta hutang kerana baginya, industri seni di negara ini tidaklah sebenar mana.

“Anyway Banyak project dia buat dgn aku and TRUST me he is not cheap! Dia shoot dgn aku 4 Hari aje pun gaji dia lagi Banyak dari gaji Pak Jib! Anyway tak baik buat .org mcm tu kalau betul lah dia ada pinjam duit u pun mintak la cara baik bukan mcm ni!

 

“Industry ni kecik malaysia pun kecik so tak payah bermusuh sgt just love each other n forgives!,” kongsi Michael lagi. 

Bagaimanapun, posting perkenaan sudah pun dipadam Fathia, beberapa ketika selepas memuat naik.

Foto: Instagram Fathia/Michael Ang

[GAMBAR] Instafamous Ini Rupa-Rupanya Adik Perempuan Sajat, Seiras Sungguh!

[GAMBAR] Instafamous Ini Rupa-Rupanya Adik Perempuan Sajat, Seiras Sungguh!

Mungkin ada yang tidak tahu bahawa usahawan yang kini bergelar penyanyi, Nur Sajat mempunyai seorang adik perempuan yang saling tak tumpah dengan raut wajahnya.

Menerusi satu sisi, memang seiras. Dikenali dengan nama Mustika atau lebih mesra disapa ika, wanita ini pernah mencuba nasib dalam dunia hiburan tempatan.

Menerusi platfrom Instagram, Ika juga ada memuat naik foto keluarga selain turut mempromosikan produk yang diasaskan Sajat. Jom usha beberapa foto Ika yang diambil menerusi Instagram.

Jadi apa kata korang? Sama tapi tak serupa sangat kan…

Foto: Instagram Mustika

 

[GAMBAR] “Sama Cantik,Sama Padan,”- Sufian Suhaimi Sudah Jumpa Pengganti?

[GAMBAR] “Sama Cantik,Sama Padan,”- Sufian Suhaimi Sudah Jumpa Pengganti?

Penyanyi Sufian Suhaimi telah berkongsi foto di akaun Instagramnya.

Gambar berkenaan dirakam secara berdua bersama wanita manis berhijab yang dikenali sebagai Ayra.

Rata-rata  netizen telah memberi pujian dan menganggap bahawa Sufian dan Ayra sangat sepadan.

Berusia 21 tahun,Ayra  juga terkenal dalam kalangan model muslimah yang tampil vogue dan sentiasa up-to-date.

View this post on Instagram

Tell me something good ❤️ . 📸 : @izzuadhassan

A post shared by Ayra (@ayramessi) on

View this post on Instagram

Positive words only 😉

A post shared by Ayra (@ayramessi) on

Selain itu, minat yang mendalam dalam dunia sukan kumpulan Barcelona, Ayra telah menjadikan Messi sebagai idolanya. Sekali gus, menubuhkan nama akaun Instagramnya @ayramessi.

View this post on Instagram

Buenas noches 🌙 . 👕 @jmk.jersey

A post shared by Ayra (@ayramessi) on

Wah! Kalau betul apa salahnya kan? 

Jangan tunggu lama-lama, nanti disambar orang taw,Pian. 

Foto : Instagram Sufian Suhaimi, Instagram Ayra

Tayang Anak Pakai Barang Kemas Di Tempat Awam, Netizen Pesan Elly Mazlein Supaya Hati-Hati Sebab…

Tayang Anak Pakai Barang Kemas Di Tempat Awam, Netizen Pesan Elly Mazlein Supaya Hati-Hati Sebab…

Penyanyi dan pelakon, Elly Mazlein baru sahaja memuat naik sekeping foto seorang kanak-kanak yang sedang mahu menikmati makanan.

Meski hanya memuat naik gambar yang separa penuh, namun rata-rata peminatnya sedia tahu bahawa gambar yang dirakam Elly ialah anak tunggalnya, Putri Sara Sefhia Hanafi.

Bagaimanapun, meski baru sahaja dimuat naik, foto tersebut telah pun menerima reaksi pelbagai netizen memandangkan fokus gambar kanak-kanak yang mengenakan persalinan serba putih itu lengkap mengenakan perhiasan barang kemas seperti rantai dan dua utas gelang tangan.

Ada peminat yang memuji penampilan kanak-kanak tersebut.

Tidak kurang, ada yang memberi pesan supaya Elly berhati-hati kerana ramai peragut yang di luar sana, apatah lagi gambar yang diambil dipercayai di sebuah lokasi awam.

Bagi MH, ada betulnya juga apa yang dipesan netizen tu kan. Sekurang-kurangnya ada menasihati dan tidak salah untuk kita saling menasihatikan. Malang kan tidak berbau. Tak gitu?

Foto: Instagram Elly Mazlein

 

 

 

“Buat Kereta Mahal-Mahal Tapi Tak Bayar,” – Selepas Elfira, Giliran Ezzrin Loy Didakwa Lari Dari Bayar Hutang?

“Buat Kereta Mahal-Mahal Tapi Tak Bayar,” – Selepas Elfira, Giliran Ezzrin Loy Didakwa Lari Dari Bayar Hutang?

Sebelum ini viral di media sosial mengenai pelakon Elfira Loy yang dikaitkan muflis, kini giliran adiknya pula didakwa liat membayar hutang.

Kisahnya, seorang wanita telah meninggalkan komen di Instagram meminta Elfira untuk melangsaikan segala hutang termasuklah hutang adiknya, Ezzrin Loy.

”Now boleh settle down kan segala hutang termasuk hutang adik lelaki awak tu ye,” tulisnya.

Individu tersebut mendakwa Ezzrin belum membayar bil ubah suai keretanya walaupun resit sudah dihantar berulang kali.

Elfira kemudiannya membalas komen berkenaan dengan menganggap individu tersebut tidak boleh melihat dirinya senang.

“Ni mesti jenis tak boleh tengok orang senangkan?” balasnya

Tambah individu tersebut, dia telah mencuba untuk menghubungi Ezzrin tetapi sehingga kini masih tiada respon.

Di ruangan komen, rata-rata meminta Elfira untuk menyelesaikan hutang adiknya itu namum ada juga yang tidak bersetuju dengan cara individu berkenaan menghubungi Elfira.

Bagi MH, kita tidak perlu terburu-buru untuk membuat sebarang spekulasi berkaitan isu ini kerana sejauh mana kebenaran berita ini masih belum dapat dipastikan lagi sehingga kini.

Foto: Instagram

[GAMBAR] Isu Kesan Lebam Bawah Mata, Ini Jawab Fathia Latiff…

[GAMBAR] Isu Kesan Lebam Bawah Mata, Ini Jawab Fathia Latiff…

Pelakon sensasi, Fathia menjawab beberapa pertanyaan netizen menerusi IG Live di Instagram mengenai beberapa perkara, termasuklah isu kantung matanya (eye bag) yang lebam.

Rata-rata netizen bertanya mengenai perkara itu, memandangkan ia dapat dilihat dengan jelas pada paras wajahnya.

Jelas pelakon Ariana Rose itu, dia mempunyai masalah tersebut adalah disebabkan oleh elemen genetik dan bukanlah akibat pengambilan barang terlarang seperti yang disangka ramai pihak.

“Saya ni ada campuran Arab, jadi memang akan ada kesan lebam bawah mata macam ni. Saya boleh saja buat sesuatu dengan eye bag ni, buat pembedahan atau cucuk sana-sini, tapi saya tak mahu.

Ini memang semula jadi, tuhan cipta saya begini. I don’t do drug, man!,” tegasnya seperti yang dipetik mStar Online.

Pada masa sama, figura ini juga mengakui dia lebih selesa untuk tampil polos tanpa solekan, walau berada di luar rumah.

“Sampai bila nak cover muka dan badan tu. Saya ni lebih suka biarkan sahaja muka tanpa mekap, lebih-lebih lagi ketika berada di luar rumah. 

Kalau ada shooting atau menghadiri majlis, perlulah bermekap. Kalau hari-hari biasa, saya lebih selesa tanpa sebarang solekan,” tambah Fathia.

Selain itu, rakan baik kepada Zarina Ann Joulie ini juga turut memberitahu, bukan diri seorang yang mempunyai masalah lebam bawah mata.

“Sebut fasal eye bag, bukan saya seorang sahaja yang ada, ramai lagi orang lain yang mengalami benda yang sama,” ujarnya lagi.

Foto: Instagram Fathia Latiff

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Dikendali Oleh Astro Group

error: