“10 hingga 20 Tahun Lagi, Aku Akan Rindu Keadaan Aku Sekarang,”- Haqiem Rusli Kian Pulih…

Setelah mendedahkan dirinya ada alami depresi tidak lama duhulu, penyanyi Haqiem Rusli menyifatkan dirinya kini sudah semakin pulih, malah jauh lebih baik berbanding dulu.

Kata penyanyi lagu Tergantung Sepi itu, peningkatan tersebut termasuklah dari segi persembahan, mehiran komunikasi dan perkara berkaitan muzik.

https://twitter.com/HaqiemRusli/status/1036648153900957696

“Sekarang im getting better. Dah better dari haqiem yg dulu,dari segi improvement atas pentas,my pr and all music stuff. Day by day i learn how to jadi lebih baik untuk buat mereka tersenyum dan aku senyum. I’m all good now.Happy,” tulisnya

Tambah Haqiem, setiap hari dia belajar untuk berubah ke arah yang lebih baik untuk memastikan peminatnya sentiasa berasa gembira.

https://twitter.com/HaqiemRusli/status/1037165110203011072

IKLAN

“Dalam 10 atau 20 tahun lagi,mungkin aku akan merindui saat saat aku di mana sekarang. Aku bersyukur,” katanya.

Haqiem turut memberi tahu, dia berasa amat bersyukur kerana dalam masa 10 hingga 20 tahun akan datang, sudah pasti dia akan merindukan keadaannya ketika ini.

Ternyata perkongsian Haqiem itu disambut baik peminatnya di Twitter.

[insert komen]

[insert komen]

IKLAN

Alhamdulillah, lega hati MH bila dapat tahu Haqiem sudah beransur pulih. Semoga segala dugaan yang dihadapi Haqiem ketika ini akan mematangkannya untuk menjadi yang lebih baik pada masa akan datang.

ends