Tengok pengasas D’Herbs Terlajak Laris memang terlajak tampan.  Silap-silap kulit beliau lebih halus daripada golongan wanita.  Jangan marah, ini fakta.  Semuanya sebab produk yang dihasilkan.  Kenalah beliau cuba dahulu, dah terbukti berkesan baru boleh kongsi dengan orang ramai.
 
Jadi jika anda gemuk, kulit kusam tapi nak cantik, kini bukan fantasi lagi, ini kenyataannya, FIBER FANTASI     boleh membantu anda.        
    
Fiber Fantasi adalah sejenis campuran minuman botani yang berasaskan Ekstrak Buah Peach. Buah peach atau lebih dikenali dengan nama buah Persik memiliki rasa enak dan lembut.


 
Ia juga ternyata memiliki banyak nutrisi, antioksidan, mineral, serat dan protein. Vitamin A dan Kalium yang sangat baik untuk tubuh. Buah peach juga membantu meningkatkan respon dari sistem saraf pusat. Ia bukan saja mudah dinikmati, malah rasanya juga enak. Ekstrak buahnya yang berkalori rendah sangat berkesan dan selamat pada mereka yang ingin mengecapi berat badan ideal hari ini.
 
Antara khasiat lain produk Fiber Fantasi ini adalah ia mampu menyingkirkan lemak berlebihan yang tidak diperlukan badan anda. Ia juga bersifat antioksidan dan mampu menyahkan toksik dalam sistem pencernaan badan manusia.

Pengambilan fiber fantasi ini mampu mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari. Ini adalah sesuai dan bagus untuk orang yang ingin mengamalkan diet.


 
Produk ini juga boleh membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha. Malah untuk wanita yang menyusukan anak pun sesuai menggunakannya. Pengambilan produk ini adalah sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita. Walau bagaimanapun pun produk ini tidak sesuai diambil oleh wanita yang mengandung.