Select Page

Penyanyi terkenal, Akim Ahmad dikecam netizen selepas berkongsi gambar pernampilan terbarunya.

Menerusi gambar yang dimuat naik di laman Instagram anaknya, Beyshal, Akim kini tampil dengan imej berambut blonde.

Seperti biasa, ada yang menyokong tak kurang juga yang memberikan nasihat.

20031065_1490529851005224_551864155_n

20030965_1490529827671893_1136949328_n

Ramai beranggapan imej tersebut tidak sesuai buat bapa kepada Bella dan Eshaal. Ada juga netizen berpendapat Akim sebagai suami sepatutnya menjadi panduan kepada isterinya, Stacy yang juga seorang muallaf.

Bagaimanapun menerusi kapsyen gambar penyanyi itu terlebih dahulu menjelaskan, dia menukar imejnya demi muzik video single baru nanti yang memerlukan dia tampil dengan penampilan baru.

Screen Shot 2017-07-14 at 2.19.39 PM

“Macam kartun kan rambut bapa Eshaal? Daddy Eshaal ni berangan mau jadi Naruto dari dulu tu yang jadi gitu.

 

“Actually daddy mau keluar single baru yang bertajuk Lagu Untuk Laila dan rambut ni untuk konsep MV dan lagu diorang nanti. Konseplah konon. Jangan lupa support lagu baru daddy ya.”

Sebelum ini, aktor berbakat besar, Que Haidar juga pernah dikecam netizen gara-gara memuat naik foto beliau dengan warna rambut blonde.

 

Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322. Ikuti kami juga di Facebook  Media Hiburan * Instagram  mediahiburanofficial * Youtube  Media Hiburan Official

Baca Ini Juga

Tinggalkan Komen

error: