Select Page
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Semalam di akaun instagram milik Ifa Raziah telah dimuat naik satu video yang merakamkan, penyanyi dangdut itu pengsan ketika sesi penggambaran.

Video yang berdurasi satu minit tersebut telah memaparkan semua rakan-rakan serta suami Ifa yang sedang panik dengan keadaan Ifa yang tidak sedarkan diri ketika itu.

Semua yang ada di situ cuba memanggil nama Ifa dan cuba mengejutnya namun tiada sebarang tindak balas pergerakan daripada Ifa.

Di ruangan kapsyen video ini pula tertulis,

” Kerja back to back non stop akhirnya ifa tak tahan tumbang di lokasi Pembikinan Video Klip lagu #dangdutlebaran@bintangdangdutmalaysia bersama Bintang2 Dangdut Malaysia..Doakan ifa cepat sembuh 🙏🙏🙏 Sponser by @makdara_jmd @abibjmd ..#ifaraziah#ifaraziahdivas #artisversatilpopular#terusterang #sukerrbanggee #pukpukpuk “

Rata-rata pengikut Ifa di instagram yang telah menonton video tersebut telah meninggalkan kata-kata doa kepada Ifa di ruangan komen.

Bellasyafila: Smoga kak ifa puk puk cpt sembuhhhh dn kembali sihat… Aminnnn

arohanatasya_: Sis ifa penat sangat x ye la dari dari pagi sampai mlm keje je.. Puteri doakan sis ifa sehat selalu Amin

ismee.haliza: Ya ALLAH sis, please take care urself. Get well soon ya

norsyazwaniee_yatim: Semoga takde pape yg teruk berlaku . bykkan rehat ye kak ifa

mazita70: Semuga ALLAH berikan kesembuhan kepada ifa raziah

Rentetan daripada video yang telah dikongsi oleh Ifa ini, Media hiburan telah menghubungi suami kepada Ifa, Mohd Yani Abdul Rahman untuk bertanya tentang keadaan Ifa.

Yani berkata, dia terasa sangat berdebar ketika Ifa pengsan dan ketika itu bermacam-macam perkara yang bermain di fikirannya.

“Berdebar dan pening gak bila ifa pengsan. Macam-macam hal difikiran,” katanya.

Namun Yani berkata lagi, rupa-rupanya Ifa hanya membuat prank kepadanya kerana semalam merupakan hari lahirnya.

“Bila kena prank rasa lepas beban. Sebenarnya saya percaya dia pengsan sebab memang ifa kurang sihat,” ujarnya dengan rasa lega kerana isterinya dalam keadaan baik-baik sahaja.

Pandai Ifa berlakon ye, sampai semua orang pun panik dibuatnya hehe. Apa-apa pun kami di MH Online ingin mengucapkan selamat hari jadi buat suami Ifa.

Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322

Ikuti kami juga di Facebook: Media Hiburan * Instagram:mediahiburanofficial * Youtube: Media Hiburan Official

Baca Ini Juga

Apa Kata Anda

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© All Rights Reserved • Karangkraf Group © Hakcipta Terpelihara • Kumpulan Karangkraf

error: