Select Page
  • 6.7K
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    6.7K
    Shares

Panas betul cerita mengenai muzik video jutawan kosmetik, Aliff Syukri dan Sajat kan? Belum dilancarkan pun, ramai orang tengah hangat membicarkan mengenainya.

Semua tahu kini mereka berada di Sepanyol untuk menjayakan penggambaraan muzik video tersebut. Katanya, video itu bakal menjadi yang termahal pernah dihasilkan di Malaysia, malah akan dihasilkan di tiga buah negara.

Seperti apa yang dapat dilihat dalam video tersebut, turut bersama kedua jutawan itu ialah pelakon popular Lisa Surihani dan suami, Yusri KRU .

Lisa kelihatan begitu prihatin sekali dengan Sajat yang kesejukan akibat cuaca di sana.

Kata Alif, lima darjah celcius bukan penghalang untuk mereka menyiapakan pembikinan video klip tersebut, Sejuk tau, patutlah Lisa cuba menhangatkan tangan Sajat.

“Teramat sejuk.. pengalaman shoot di europe dgn kedinginan 5 drjah selsius…. vedio clip palaing mewah #abangnaktegur dimalaysia @yusrykru  @lisasurihani @nursajat02 baju sy dr @aliff_syukri.” Tulis alif di laman Instagram.

Bagaimanapun, sikap prihatin Lisa telah disalah anggap oleh netizen yang mendakwa Lisa seolah-olah menjadi ‘orang suruhan’ kepada usahawan itu.

Dalam masa sama, MH sempat membaca beberapa komen netizen diruangan Facebook Media Hiburan dan IG Aliff sendiri mengenai pembikinan muzik video lagu hangat Abang Nak Tegur.

Dalam pada itu ramai juga yang memuji kerana Lisa kelihatan sungguh professional dan rendah diri. Walaupun di anggap sebagai antara selebriti level A, tetapi Lisa kelihatan sungguh komited dengan kerjanya untuk entertain dan menemani Aliff dan Sajat.

 

Apapun, MH teruja tengok Sajat menari. Fuhh macam profesional. Nah, MH belanja korang tarian Sajat dan beberapa gambar mereka disana.

 

Apa Kata Anda

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Kumpulan Karangkraf

error: