Select Page
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pelakon dan penyanyi cantik, Amy Mastura baru-baru ini telah memohon maaf kepada semua kerana dia tidak sengaja telah menampar Danial Lawak Solo semasa rancangan TV, CCTV beberapa hari lalu.

Amy turut berkongsi rakaman video tersebut di akaun Instagramnya.

“Sapa tgk CCTV haritu? 😊😊 sory tau akak bukan sengaja nak pukul diorg πŸ˜… semua diluar kawalan πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»hehe….

 

“Akak juga nak ucap TQ so much dekat semua yang sentiasa sokong & undi akak + group akak (king musang) dekat super spontan superstar πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» teruskan usaha Murni korang yerr 😘😘😘 ❀️❀️❀️ #amfcselamanyapower #amfc #amfcselamanyaspontan,” tulis Amy di ruangan kapsyen video tersebut.

Rata-rata peminat Amy tidak marah dengan tindakannya malah merasakan tindakan Amy itu mencuit hati mereka kerana sudah sedia maklum dengan latahnya.

irah.tirah7863: dah org usik kak amy , memang penampo la jawabnye hahaha

reenduu: Hahaha dlu rasenye xnmpk kak amy melatah taw… Skrg je,comel sgt!

mrneaz_one: @aedyanuar Itula.. Org latah nih xbleh usik.. Kalau x, makin teruk depa punya latah nih.. And yup, hopefully ada keluar lagu baru.. Harap boleh dpt khidmat komposer baru mcm ezra kong/ hael utk next single 😊

itshazziqnxz_14: Saya tengok banyak kali CCTV tu sbb akak ade…kelakar sangat2….

sitinormajaafar: Hahahahahahahaha!!! So cute lah you Kak Amy!!! πŸ˜‚

Tidak dapat dinafikan, Amy mempunyai perwatakan yang sangat ceria dan membuatkan orang di sekelilingnya gembira bila berada bersama dengannya.

Sumber: Instagram Amy Mastura

Apa Kata Anda

KORPORAT Β  β€’ Β Β POLISI DATA PERIBADI Β β€’ Β PENAFIAN Β Β β€’ Β Β LANGGANAN Β Β β€’ Β Β PENGIKLANAN Β Β β€’ Β Β KERJAYA Β Β β€’ Β  Β HUBUNGI KAMI

Β© Hakcipta Terpelihara β€’ Kumpulan Karangkraf

error: